Comtek Network Systems UK Ltd.


Geschiedenis

Wij zijn de snelst groeiende netwerk- en telecomreparatieservice met meerdere leveranciers in Groot-Brittannië en we streven ernaar de levensduur van oudere netwerk- en telecomapparatuur te verlengen, ongeacht de leeftijd of fabrikant ervan.

Wie Zijn Wij?

De kernactiviteit van Comtek is het repareren, reviseren en renoveren van complexe communicatieapparatuur. Comtek promoot deze diensten als een krachtig middel om de mondiale ecologische en economische uitdagingen aan te pakken waarmee de telecommunicatiemarkt wordt geconfronteerd.

5

HARDWARE-REPARATIE

De kern van onze activiteiten is dat Comtek Europa exploiteert
grootste multi-vendor netwerkhardwarereparatieservice. We verlengen de levensduur van telecomhardware.

5

UITSTEKENDE SERVICE

Met ongeëvenaarde technische expertise en een niet aflatende toewijding aan uitmuntendheid blinkt ons bekwame team uit in het repareren van zowel hedendaagse als oudere hardware.

5

KWALITEIT
OUTPUT

Wij zijn gespecialiseerd in
repareren en leveren van apparatuur van
toonaangevende merken zoals Cisco, Ciena, Nortel, Juniper, Arista, HPE, Infinera, ADVA en nog veel meer.

Ons verhaal

1989

Comtek begon in 1989 als eenmansbedrijf dat modems en netwerkhardwareproducten repareerde. Zonder enige externe financiering groeide het bedrijf, ondanks de recessie, door het leveren van netwerkhardware en computerreparaties aan computeronderhoudsbedrijven. Later raakte Comtek betrokken bij het opknappen van oudere en huidige netwerkhardwareproducten en het doorverkopen ervan in het Verenigd Koninkrijk en Europa.

1995

Een naamswijziging voor Comtek, naar wat we nu vandaag de dag noemen, Comtek Network Systems. Dit werd gedaan om de grotere focus op telecommunicatie- en netwerkapparatuur te weerspiegelen die Comtek nu aan het repareren was.

1997

De groei van Comtek was indrukwekkend. Begin 1997 moedigde en ondersteunde de Welsh Development Agency Comtek aan bij het uitbreiden van zijn activiteiten naar Noord-Wales (Deeside). Als gevolg hiervan verplaatste Comtek de meeste van zijn activiteiten naar Deeside Industrial Park.

2001

Begin 2001 verwierf Comtek de reparatieactiviteiten van de productie- en reparatieactiviteiten van Case Technology na het faillissement van dit bedrijf.

2009

In 2009 vroeg de wereldwijde communicatiegigant Nortel het faillissement aan en begon verschillende delen van zijn activiteiten te verkopen. Veel Nortel-apparatuur kreeg dus te maken met sterk verminderde of geheel ingetrokken technische ondersteuning. Nu klanten over de hele wereld te maken kregen met het intrekken van de ondersteuning voor telecomproducten die de ruggengraat van hun netwerken vormden, dreigde een potentiële crisis. De voor de hand liggende oplossing destijds zou zijn geweest dat deze bedrijven voor miljarden aan infrastructuur hadden weggenomen en opnieuw moesten beginnen. Dit zou de hoeveelheid apparatuur die naar de stortplaats wordt gestuurd en de kosten voor het ondersteunen van hun bedrijven drastisch hebben verhoogd.

Comtek lanceerde daarom zijn Nortel Rescue Program om een ​​reparatie-/revisie-/refurbish-service aan te bieden voor alle oudere en end-of-life Nortel-apparatuur waarvoor de ondersteuning werd ingetrokken.

2011

Comtek opent zijn vestiging in Noord-Ierland als reactie op de toenemende vraag naar zijn reparatiediensten. Tegenwoordig biedt dit Comtek gemakkelijke toegang tot Europese markten en klanten, waardoor de verzendkosten voor onze klanten aanzienlijk worden verlaagd.

2014

Sorrento Networks International wordt overgenomen door Comtek Network Systems en wordt daarmee de enige fabrikant van glasvezelnetwerkapparatuur in het Verenigd Koninkrijk.

TOEKOMST

Het bedrijf is zijn aanbod blijven diversifiëren en levert nu reparatiediensten voor spoorweg- en snelwegapparatuur, zoals variabele berichtenborden en camera's. Het bedrijf betreedt ook de markt voor hernieuwbare energie door reparatieoplossingen aan te bieden voor zonne-energie- en EV-laders.

Onze Visie

's Werelds toonaangevende leverancier worden van reparaties op componentniveau aan complexe netwerken, telecommunicatie en andere hardwareproducten. Wij zijn gepassioneerde pleitbezorgers voor de circulaire economie en CO2-reductie en bieden een breed scala aan gereviseerde hardware-opties.

Hoe helpt Comtek?

Door de levensduur van deze apparaten te verlengen, verkleinen we de ecologische voetafdruk die gepaard gaat met de productie van nieuwe apparatuur aanzienlijk.

Elke eenheid ondergaat strenge testprocedures om de kwaliteit en betrouwbaarheid te garanderen voordat deze wordt verzonden. Door kosteneffectieve alternatieven te bieden via gereviseerde apparatuur dragen we actief bij aan het behoud van hulpbronnen en de vermindering van elektronisch afval.

Omarm de circulaire economie en boek positieve stappen in de bescherming van ons milieu voor de komende generaties.

 

Wereldwijde emissies per economische sector

 • Elektriciteits- en warmteproductie 25% 25%
 • Landbouw, bosbouw en ander landgebruik 24% 24%
 • Gebouwen 6% 6%
 • Vervoer 14% 14%
 • Industrie 21% 21%
 • Andere energie 10% 10%

WEEE

Laten we prioriteit geven aan de gezondheid van onze planeet. Kies voor milieuvriendelijke, gerepareerde of gereviseerde artikelen. Elke groene keuze draagt ​​bij aan een grotere beweging richting duurzaamheid.

Onze locaties

Kies Comtek voor uw reparatie-, ondersteunings- en gereviseerde hardwarebehoeften om te profiteren van uitzonderlijke service en een langere levensduur van het product.

Bezoek ons ​​vandaag nog en ontdek ons ​​uitgebreide assortiment gerepareerde en geleverde apparatuur van gerenommeerde merken als Cisco, Ciena, Nortel, Juniper, Arista, HPE, Infinera, ADVA en meer.

VK - DEESIDE

Comtek Network Systems (VK) Ltd.

Eenheid 108 Tenth Avenue

Industrieterrein Deeside (Zone 3)

Deeside CH5 2UA

IK - BELFAST

Comtek Network Systems (VK) Ltd.

Heronstraat 19

Belfast BT3 9LE

VS - PLEASANTON

Comtek-netwerksystemen (VS)

Serpentinelaan 1040

Suite 207

Pleasanton, CA 94566

EU-FRANKFURT

Comtek Network Systems GmbH

Nordendstraße 2

64546 Mörfelden-Walldorf

Duitsland

Neem contact met ons op

Sluit u bij ons aan bij de mondiale inspanningen voor koolstofreductie en een duurzamere toekomst. Ons team neemt binnenkort contact met u op!

  Uw voornaam (verplicht)

  Uw achternaam (verplicht)

  Uw bedrijfsnaam (indien van toepassing)

  Je e-mail (verplicht)

  Whatsapp nummer

  Type citaat

  Uw bericht (verplicht)

  Wilt u zich aanmelden voor marketing-e-mails van The Comtek Group?

  Door een offerteaanvraag in te dienen, gaat u akkoord met de voorwaarden van onze Privacybeleid.

  Comtek Magnetron Reparaties

  Wat is onze missie?

  Een duurzame en milieuvriendelijke bedrijfsaankoopcultuur promoten door onze klanten aan te moedigen om opgeknapte apparatuur te beschouwen als een effectieve alternatieve zakelijke oplossing voor nieuwe vervanging.

  Kleine veranderingen, grote impact voor het milieu.

  Comtek Magnetron Reparaties

  Carrières bij Comtek

  Op zoek naar een nieuwe werkplek? Kom eens kijken bij onze beschikbare vacatures hier.

  Aanvragers Dan moet je voorleggen een CV en een sollicitatiebrief.