Welkom bij

Comtek Netwerksystemen UK

Wij zijn de snelst groeiende netwerk- en telecomreparatieservice met meerdere leveranciers in Groot-Brittannië en we streven ernaar de levensduur van oudere netwerk- en telecomapparatuur te verlengen, ongeacht de leeftijd of fabrikant ervan.

Wat zijn we?

Comtek Network Systems Ltd. is de toonaangevende wereldwijde leverancier van reparatie, gereviseerde hardware en uitgebreide ondersteuningsdiensten voor de telecom- en netwerkindustrie. Ons onwankelbare geloof in de lange levensduur van communicatieproducten drijft ons ertoe de noodzaak van frequente vervanging van apparatuur te verminderen, waardoor duurzaamheid en verantwoordelijkheid voor het milieu worden bevorderd.

HARDWARE-REPARATIE

Als de trotse hoeksteen van onze activiteiten exploiteert Comtek Europa's grootste multi-vendor netwerkhardwarereparatieservice. We verlengen de levensduur van telecomhardware.

UITSTEKENDE SERVICE

Met ongeëvenaarde technische expertise en een niet aflatende toewijding aan uitmuntendheid blinkt ons bekwame team uit in het repareren van zowel hedendaagse als oudere hardware.

KWALITEITSOUTPUT

Wij zijn gespecialiseerd in het repareren en leveren van apparatuur van toonaangevende merken zoals Cisco, Ciena, Nortel, Juniper, Arista, HPE, Infinera, ADVA en nog veel meer.

Onze Visie

's Werelds toonaangevende leverancier worden van reparaties op componentniveau voor complexe netwerk-, telecommunicatie- en IT-hardwareproducten. Wij zijn gepassioneerde pleitbezorgers voor de circulaire economie en CO2-reductie en bieden een breed scala aan gereviseerde hardware-opties.

Hoe helpt Comtek?

Door de levensduur van deze apparaten te verlengen, verkleinen we de ecologische voetafdruk die gepaard gaat met de productie van nieuwe apparatuur aanzienlijk.

Elke eenheid ondergaat strenge testprocedures om de kwaliteit en betrouwbaarheid te garanderen voordat deze wordt verzonden. Door kosteneffectieve alternatieven te bieden via gereviseerde apparatuur dragen we actief bij aan het behoud van hulpbronnen en de vermindering van elektronisch afval.

Omarm de circulaire economie en boek positieve stappen in de bescherming van ons milieu voor de komende generaties.

 

Wereldwijde emissies per economische sector

 • Elektriciteits- en warmteproductie 25% 25%
 • Landbouw, bosbouw en ander landgebruik 24% 24%
 • Gebouwen 6% 6%
 • Vervoer 14% 14%
 • Industrie 21% 21%
 • Andere energie 10% 10%

Ons verhaal

Onze locaties

Kies Comtek voor uw reparatie-, ondersteunings- en gereviseerde hardwarebehoeften om te profiteren van uitzonderlijke service en een langere levensduur van het product.

Bezoek ons ​​vandaag nog en ontdek ons ​​uitgebreide assortiment gerepareerde en geleverde apparatuur van gerenommeerde merken als Cisco, Ciena, Nortel, Juniper, Arista, HPE, Infinera, ADVA en meer.

VK - DEESIDE

Comtek Network Systems (VK) Ltd.

Eenheid 108 Tenth Avenue

Industrieterrein Deeside (Zone 3)

Deeside CH5 2UA

IK - BELFAST

Comtek Network Systems (VK) Ltd.

Heronstraat 19

Belfast BT3 9LE

VS - PLEASANTON

Comtek-netwerksystemen (VS)

Serpentinelaan 1040

Suite 207

Pleasanton, CA 94566

EU-FRANKFURT

Comtek Network Systems GmbH

Nordendstraße 2

64546 Mörfelden-Walldorf

Duitsland

Neem contact met ons op

Sluit u bij ons aan bij de mondiale inspanningen voor koolstofreductie en een duurzamere toekomst. Ons team neemt binnenkort contact met u op!

  Uw voornaam (verplicht)

  Uw achternaam (verplicht)

  Uw bedrijfsnaam (indien van toepassing)

  Je e-mail (verplicht)

  Whatsapp nummer

  Type citaat

  Uw bericht (verplicht)

  Wilt u zich aanmelden voor marketing-e-mails van The Comtek Group?

  Door een offerteaanvraag in te dienen, gaat u akkoord met de voorwaarden van onze Privacybeleid.

  Comtek Magnetron Reparaties

  Wat is onze missie?

  Een duurzame en milieuvriendelijke bedrijfsaankoopcultuur promoten door onze klanten aan te moedigen om opgeknapte apparatuur te beschouwen als een effectieve alternatieve zakelijke oplossing voor nieuwe vervanging.

  Kleine veranderingen, grote impact voor het milieu.

  Comtek Magnetron Reparaties

  Carrières bij Comtek

  Op zoek naar een nieuwe werkplek? Kom eens kijken bij onze beschikbare vacatures hier.

  Aanvragers Dan moet je voorleggen een CV en een sollicitatiebrief.