Comtek Network Systems UK Ltd.

Oude reparatie

Comtek is gespecialiseerd in ‘niet-ondersteunde’ reparatiediensten van oudere en fabrikanten, op basis van meer dan 20 jaar technische ervaring. Ondersteuning van bedrijven die oudere hardware gebruiken van fabrikanten zoals Cisco, Extreme Networks, 3Com en Nortel.

Kwaliteitsborging

We hebben miljoenen geïnvesteerd in zowel oudere als nieuwe referentieapparatuur van meerdere leveranciers, waardoor we enkele van de meest uitdagende eenheden met succes kunnen repareren. Omdat we zo’n grote verscheidenheid aan referentieapparatuur hebben, kunnen we snelle reparaties uitvoeren en huidige vertragingen als gevolg van wereldwijde chiptekorten vermijden. Wij hebben vertrouwen in de kwaliteit van oude reparaties. Zozeer zelfs dat wij op AL onze uitgevoerde reparaties garantie bieden!

Consistentie is de sleutel

Om ervoor te zorgen dat we onze strenge normen voor uitmuntende reparaties handhaven, onderwerpen we al onze bestaande reparaties aan een screeningproces:

VISUELE INSPECTIE

Alle producten worden visueel geïnspecteerd. Alleen producten die in een vrijwel perfecte staat kunnen worden teruggebracht, mogen worden gerenoveerd, alle andere worden afgewezen.

COMPONENT VERFRISSEN

Alle versleten, ontbrekende of beschadigde interne en externe componenten zullen worden vervangen voordat het product wordt ontsmet. Denk hierbij aan knoppen, schermen, snoeren, stofkappen en kunststoffen. Producten waarbij problemen optreden, worden terzijde gelegd.

DATA-OPSCHONING

Als het product is voorzien van a HDD of andere opslagmedia, we zullen een gegevensopschoning uitvoeren in ons beveiligde laboratorium met behulp van de toonaangevende apparatuur in de sector KillDisk Software die ervoor zorgt dat alle gegevens die op een apparaat zijn achtergebleven, veilig worden gewist.

SCHOONMAKEN

Nadat alle componenten zijn vervangen en de gegevens zijn opgeschoond, wordt het product volledig gereinigd en ontsmet om vuil of labels te verwijderen het identificeren van de voormalige eigenaar. Indien nodig wordt het item opnieuw geverfd.

FYSIEKE INSPECTIE

Elk product dat de visuele inspectie doorstaat, ondergaat vervolgens een fysieke inspectie van de belangrijkste en kleinere componenten volgens de OEM-specificaties. Onze telecomapparatuur wordt systematisch uit elkaar gehaald en alle onderdeelnummers van de fabrikant, HECI-codes en serienummers worden in onze uitgebreide database geregistreerd.

CONFIGURATIE VOLGENS KLANTSPECIFICATIE

Indien gewenst configureren wij het product volgens de technische specificatie van de klant.

TESTEN / SCREENEN

We de mogelijkheid hebben testmodules en complete systemen die tot een reeks platforms behoren, hoewel dit niet ons hele portfolio van aangeboden producten omvat. Houd er rekening mee dat onze test-/screeningsservice alleen op aanvraag beschikbaar is.

KWALITEITSCONTROLE

Alle aspecten van het opknapproces worden vervolgens gecontroleerd om er zeker van te zijn dat elk product aan onze eisen voldoet hoge standaarden voordat het wordt verzonden.

Vertrouw op onze meer dan 30 jaar ervaring

Ons team bestaat uit deskundige ingenieurs die klaar staan ​​om uw oudere apparaten te testen, diagnosticeren en repareren. Vermijd onnodige uitgaven wanneer u voor Comtek Network Systems kiest! Wij bieden oplossingen om uw netwerk soepel en zonder onderbrekingen te laten werken.

Wilt u hier meer over weten? Neem vandaag nog contact met ons op!

Onze locaties

Kies Comtek voor uw reparatie-, ondersteunings- en gereviseerde hardwarebehoeften om te profiteren van uitzonderlijke service en een langere levensduur van het product.

Bezoek ons ​​vandaag nog en ontdek ons ​​uitgebreide assortiment gerepareerde en geleverde apparatuur van gerenommeerde merken als Cisco, Ciena, Nortel, Juniper, Arista, HPE, Infinera, ADVA en meer.

VK - DEESIDE

Comtek Network Systems (VK) Ltd.

Eenheid 108 Tenth Avenue

Industrieterrein Deeside (Zone 3)

Deeside CH5 2UA

IK - BELFAST

Comtek Network Systems (VK) Ltd.

Heronstraat 19

Belfast BT3 9LE

VS - PLEASANTON

Comtek-netwerksystemen (VS)

Serpentinelaan 1040

Suite 207

Pleasanton, CA 94566

EU-FRANKFURT

Comtek Network Systems GmbH

Nordendstraße 2

64546 Mörfelden-Walldorf

Duitsland

Neem contact met ons op

Sluit u bij ons aan bij de mondiale inspanningen voor koolstofreductie en een duurzamere toekomst. Ons team neemt binnenkort contact met u op!

  Uw voornaam (verplicht)

  Uw achternaam (verplicht)

  Uw bedrijfsnaam (indien van toepassing)

  Je e-mail (verplicht)

  Whatsapp nummer

  Type citaat

  Uw bericht (verplicht)

  Wilt u zich aanmelden voor marketing-e-mails van The Comtek Group?

  Door een offerteaanvraag in te dienen, gaat u akkoord met de voorwaarden van onze Privacybeleid.

  Comtek Magnetron Reparaties

  Wat is onze missie?

  Een duurzame en milieuvriendelijke bedrijfsaankoopcultuur promoten door onze klanten aan te moedigen om opgeknapte apparatuur te beschouwen als een effectieve alternatieve zakelijke oplossing voor nieuwe vervanging.

  Kleine veranderingen, grote impact voor het milieu.

  Comtek Magnetron Reparaties

  Carrières bij Comtek

  Op zoek naar een nieuwe werkplek? Kom eens kijken bij onze beschikbare vacatures hier.

  Aanvragers Dan moet je voorleggen een CV en een sollicitatiebrief.