Comtek Network Systems UK Ltd.

Oude reparaties

Expertise in reparatie en R&D van oudere elektronische apparatuur

Bij Comtek Network Systems zijn we gespecialiseerd in het repareren van oudere elektronische apparatuur en uitgebreid uitvoeren onderzoek en ontwikkeling (R&D) om maatwerkoplossingen voor onze klanten te ontwikkelen. Onze diepgaande ervaring op dit gebied stelt ons in staat nauw met u samen te werken om ervoor te zorgen dat uw bestaande systemen optimaal blijven presteren en een betrouwbaar en kosteneffectief alternatief bieden voor volledige systeemrevisies.

Uitgebreide reparatieservices voor oudere elektronica

Ons reparatieproces voor oudere elektronica is nauwgezet en grondig, waarbij zowel directe problemen als potentiële toekomstige problemen worden aangepakt. Wij repareren tot op componentniveau, waardoor de levensduur van uw apparatuur wordt verlengd, afval wordt verminderd en kosten worden bespaard.

Deze aanpak weerspiegelt onze toewijding aan duurzaamheid en de principes van de circulaire economie en biedt oplossingen die zowel milieuvriendelijk als economisch voordelig zijn.

R&D voor maatwerkoplossingen

Wij begrijpen dat oudere elektronica vaak unieke oplossingen nodig heeft om ze operationeel te houden. Ons ervaren R&D-team werkt nauw met u samen om uw specifieke behoeften en uitdagingen te begrijpen.

We voeren uitgebreid onderzoek uit en ontwikkelen op maat gemaakte oplossingen die ervoor zorgen dat uw bestaande systemen functioneel en betrouwbaar blijven en de kloof overbruggen tussen verouderde technologie en moderne eisen.

De kloof overbruggen: maximaliseer uw oude activa

Veel van onze klanten komen naar ons toe wanneer hun oudere elektronische apparatuur niet langer wordt ondersteund door de oorspronkelijke fabrikant. Ze moeten vaak het gebruik van hun bestaande apparatuur maximaliseren, zelfs als het einde van de levensduur nadert. Wij overbruggen deze kritieke kloof en zorgen ervoor dat uw bestaande systemen operationeel en efficiënt blijven tijdens de overgangsperiode tussen het einde van de levensduur van onderdelen en de vervanging of verwijdering ervan.

 

Ongeëvenaarde expertise in reparaties van oudere elektronische apparatuur

Met een bewezen staat van dienst op het gebied van succesvolle reparaties en R&D-projecten voor een breed scala aan oudere elektronische apparatuur, hebben we onszelf gevestigd als een vertrouwde partner in de industrie. Onze ingenieurs zijn bedreven in de technische aspecten van reparatie en ontwikkeling en begrijpen het belang van snelle doorlooptijden en minimale verstoring van uw activiteiten.

Soorten oudere elektronica die we repareren

Onze expertise omvat een breed scala aan oudere elektronicatechnologieën, waaronder:

Militair en defensiemateriaal
Uitzendapparatuur
Industrial Control Systems
Telecomapparatuur
Transportmiddelen
Consumer Electronics
Auto-elektronica
Computerhardware

De veerkracht van uw oude systeem, onze prioriteit

Wij begrijpen dat het onderhouden van oudere systemen van cruciaal belang is voor veel bedrijfsactiviteiten. Daarom geven wij prioriteit aan efficiënte en effectieve reparaties, zodat uw oude elektronica robuust en betrouwbaar blijft. Onze reparatiediensten op componentniveau en op maat gemaakte R&D-oplossingen demonstreren ons vermogen om zelfs de meest complexe uitdagingen aan te kunnen, waardoor u erop kunt vertrouwen dat uw bestaande systemen in goede handen zijn.

Werk met ons samen voor een duurzame en betrouwbare oplossing voor oudere elektronica

Kies een partner die de levensduur en betrouwbaarheid van uw oude elektronica net zo waardeert als u. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe onze reparatie- en R&D-services op componentniveau uw bestaande systemen ten goede kunnen komen en uw bedrijfsdoelstellingen kunnen ondersteunen.

Wilt u hier meer over weten? Neem vandaag nog contact met ons op!

Onze locaties

Kies Comtek Network Systems voor uw reparatie-, ondersteunings- en gereviseerde hardwarebehoeften om te profiteren van uitzonderlijke service en een langere levensduur van het product.

Bezoek ons ​​vandaag nog en ontdek ons ​​uitgebreide assortiment gerepareerde en geleverde apparatuur van gerenommeerde merken als Cisco, Ciena, Nortel, Juniper, Arista, HPE, Infinera, ADVA en meer.

VK - DEESIDE

Comtek Network Systems (VK) Ltd.

Eenheid 108 Tenth Avenue

Industrieterrein Deeside (Zone 3)

Deeside CH5 2UA

IK - BELFAST

Comtek Network Systems (VK) Ltd.

Heronstraat 19

Belfast BT3 9LE

VS - PLEASANTON

Comtek-netwerksystemen (VS)

Serpentinelaan 1040

Suite 207

Pleasanton, CA 94566

EU-FRANKFURT

Comtek Network Systems GmbH

Nordendstraße 2

64546 Mörfelden-Walldorf

Duitsland

Neem contact met ons op

Sluit u bij ons aan bij de mondiale inspanningen voor koolstofreductie en een duurzamere toekomst. Ons team neemt binnenkort contact met u op!

  Uw voornaam (verplicht)

  Uw achternaam (verplicht)

  Uw bedrijfsnaam (indien van toepassing)

  Je e-mail (verplicht)

  Whatsapp nummer

  Type citaat

  Uw bericht (verplicht)

  Wilt u zich aanmelden voor marketing-e-mails van The Comtek Group?

  Door een offerteaanvraag in te dienen, gaat u akkoord met de voorwaarden van onze Privacybeleid.

  Comtek Magnetron Reparaties

  Wat is onze missie?

  Een duurzame en milieuvriendelijke bedrijfsaankoopcultuur promoten door onze klanten aan te moedigen om opgeknapte apparatuur te beschouwen als een effectieve alternatieve zakelijke oplossing voor nieuwe vervanging.

  Kleine veranderingen, grote impact voor het milieu.

  Comtek Magnetron Reparaties

  Werken bij Comtek Network Systems

  Op zoek naar een nieuwe werkplek? Kom eens kijken bij onze beschikbare vacatures hier.

  Aanvragers Dan moet je voorleggen een CV en een sollicitatiebrief.