Comtek Network Systems UK Ltd.

Overheid, Lokale autoriteiten en kritische communicatie

Wij werken nauw samen om dit te behouden een aantal cruciale projecten in het Verenigd Koninkrijk, de EU, US en het Midden-Oosten.

Wij zijn voor het Volk

Comtek heeft een bewezen track record of het verstrekken van a high-level service en het leveren van producten aan lokale overheden, overheden en raden – die eraan deelnemen een aantal grote infrastructuurprojecten. Voorbeelden of dergelijk kritische communicatie projecten die Comtek momenteel steunen zijn snelwegs, tunnels, maritiem, defensie en gegevens centrum.

Onze op maat gemaakte reparatiediensten worden gebruikt om te creëren nieuwe oplossingen voor bestaande problemen zoals –

PRODUCEER OP MAAT GEMAAKTE TESTAPPARATUUR

Sommige dingen kunnen niet verplaatst worden, zoals een slim verkeersbordleeftijd of tunnelsignalen, Comtek kan de werkomgeving in zijn geheel reproduceren technische laboratoria. Het verstrekken van een uitgebreide test oplossing en vermindert de noodzaak van kostbaar werk ter plaatse.

REVERSE ENGINEERING

Een van de Comteks specialiteiten is neem verouderde of onbekende producten en begrijp het hun werking. Benutten onze een breed scala aan referentieapparatuur van de afgelopen 30 jaar divers technisch team, er zijn maar weinig producten kunnen wij niet reparatie.

PRODUCTIE OP COMPONENTNIVEAU

Onze ingenieurs werkt tot op componentniveau om fouten te vinden, waar nodig oplossingen aanbieden om bordcomponenten te vervangen. Onze focus ligt op vervangen en verminder de hoeveelheid elektrisch afval voor onze klanten.

AANGEPASTE PCB-PRODUCTIE

Comtek heeft sterke relaties met lokale en Internationale verwerkers of PCB's, het verstrekken van ontwerp en creatie van maatwerk schakelingen vervanging onderdelen die niet meer te verkrijgen zijn.

Sinds tien jaar ben ik verkopersmanager van onze reparatieleverancier Comtek. Het was en is altijd een plezier om met hen samen te werken. Ze zijn flexibel, communicatief vaardig en loop altijd een stapje extra als dat nodig is. Het bedrijf is in de loop van de tijd gegroeid; steeds meer fabrikanten en productfamilies zijn opgenomen in hun reparatieportfolio. Ik zou Comtek aan elk ander bedrijf aanbevelen als een geweldige zakenpartner.

- Wereldwijd telecommunicatiebedrijf

Onze locaties

Kies Comtek voor uw reparatie-, ondersteunings- en gereviseerde hardwarebehoeften om te profiteren van uitzonderlijke service en een langere levensduur van het product.

Bezoek ons ​​vandaag nog en ontdek ons ​​uitgebreide assortiment gerepareerde en geleverde apparatuur van gerenommeerde merken als Cisco, Ciena, Nortel, Juniper, Arista, HPE, Infinera, ADVA en meer.

VK - DEESIDE

Comtek Network Systems (VK) Ltd.

Eenheid 108 Tenth Avenue

Industrieterrein Deeside (Zone 3)

Deeside CH5 2UA

IK - BELFAST

Comtek Network Systems (VK) Ltd.

Heronstraat 19

Belfast BT3 9LE

VS - PLEASANTON

Comtek-netwerksystemen (VS)

Serpentinelaan 1040

Suite 207

Pleasanton, CA 94566

EU-FRANKFURT

Comtek Network Systems GmbH

Nordendstraße 2

64546 Mörfelden-Walldorf

Duitsland

Neem contact met ons op

Sluit u bij ons aan bij de mondiale inspanningen voor koolstofreductie en een duurzamere toekomst. Ons team neemt binnenkort contact met u op!

  Uw voornaam (verplicht)

  Uw achternaam (verplicht)

  Uw bedrijfsnaam (indien van toepassing)

  Je e-mail (verplicht)

  Whatsapp nummer

  Type citaat

  Uw bericht (verplicht)

  Wilt u zich aanmelden voor marketing-e-mails van The Comtek Group?

  Door een offerteaanvraag in te dienen, gaat u akkoord met de voorwaarden van onze Privacybeleid.

  Comtek Magnetron Reparaties

  Wat is onze missie?

  Een duurzame en milieuvriendelijke bedrijfsaankoopcultuur promoten door onze klanten aan te moedigen om opgeknapte apparatuur te beschouwen als een effectieve alternatieve zakelijke oplossing voor nieuwe vervanging.

  Kleine veranderingen, grote impact voor het milieu.

  Comtek Magnetron Reparaties

  Carrières bij Comtek

  Op zoek naar een nieuwe werkplek? Kom eens kijken bij onze beschikbare vacatures hier.

  Aanvragers Dan moet je voorleggen een CV en een sollicitatiebrief.