+ 49 (0) 6105 303 9607 Ons Contacten Zoek Producten
Pagina selecteren

Meer informatie over Comtek

Afgebeeld is het hele Comtek Wales-team buiten het hoofdkantoor van Comtek in Deeside, de locatie van Comtek's Nortel Repair Lab & Training Facilities, evenals miljoenen ponden aan referentieapparatuur. 

Onze Visie

"Word 's werelds toonaangevende leverancier van reparaties op componentniveau voor complexe netwerk-, telecommunicatie- en IT-hardwareproducten"

Meer dan 30 jaar uitmuntende reparaties

Comtek hoofdkantoor

Comtek CEO bij Lab Opening

Nortel-trainingslab

Comtek-ingenieur aan het werk

Comtek Magazijnfaciliteit

Comtek kantoor in Belfast

 

Belfast Nortel-laboratorium

 

Comtek Engineer reparaties

Comtek Deeside Staff

Comtek is de snelst groeiende IT- en telecomreparatieservice van meerdere leveranciers in het VK en zet zich in om de levensduur van verouderde IT- en telecomapparatuur te verlengen, ongeacht de leeftijd of fabrikant.

Haar wereldwijde klanten helpen om onnodig afval te verminderen en de impact van IT-afval op het milieu te minimaliseren op een praktische en kosteneffectieve manier, met behulp van de WEEE-richtlijn (Afval van elektrische en elektronische apparatuur) als kader. Comtek repareert en renoveert een reeks van zowel huidige als oudere datanetwerk- en telecomhardware, ongeacht de leeftijd of garantiestatus.

Bedrijfstijdlijn

Reparaties, Detailhandel, Installatie, Ontmanteling en onderhoud

Comtek heeft hoogontwikkelde en efficiënte afdelingen Reparatie, Verkoop, Logistiek, Boekhouding en Algemene Administratie. Het heeft onlangs de bouw voltooid van een derde uitstekend reparatielaboratorium uitgerust met verschillende telecomtestinfrastructuur, zoals: Magnetron/ RF, gsm, Optische/VOIP en BGA-rework-systeem.

De ondergang van Nortel als een van 's werelds grootste telecombedrijven creëerde een geweldige kans voor Comtek. Het begon aan een wereldwijde PR-campagne om Comtek te vestigen als een krachtpatser voor telecom, met name voor het complete aanbod van Reparaties van Nortel-producten.

Comtek heeft voor vele miljoenen dollars aan Nortel-infrastructuur geïnvesteerd en verworven om het in staat te stellen een Nortel-reparatie- en ondersteuningscentrum van wereldklasse te bouwen in de Deeside-faciliteit. Comtek streeft ernaar de enige technologische krachtpatser te worden die uitgebreide reparatie- en revisieondersteuning kan bieden voor elk Nortel-productassortiment. We zijn voortdurend op zoek naar het identificeren en werven van hoogwaardige ex-Nortel-verkopers en -ingenieurs om het bestaande Nortel-team te versterken.

Onze missie

"Een duurzame en milieuvriendelijke bedrijfsaankoopcultuur promoten door onze klanten aan te moedigen om opgeknapte apparatuur te beschouwen als een effectieve alternatieve zakelijke oplossing voor nieuwe vervanging."

Comtek wereldwijde diensten

Het kantoor van Comtek in Duitsland biedt dezelfde hoogwaardige diensten als ons hoofdkantoor in het VK.

Het Duitse kantoor opereert internationaal en richt zich op de Duitstalige markt. Ze hebben een eigen reparatiefaciliteit voor de grote spelers in de telecom / netwerkdienstenindustrie. Het kantoor heeft professionals in alle afdelingen uit verschillende Europese landen die werkzaam zijn in Dreieich (nabij Frankfurt am Main Airport).

Hun klanten zijn toonaangevende systeemintegrators, onderhouds- en ondersteuningsserviceproviders, distributeurs, fabrikanten en eindgebruikers in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en vele andere landen.

Het Duitse kantoor biedt een breed scala aan onderhoudsdiensten en onderhoudscontracten op maat. Het aanbieden van 24/7 onderhoudsdiensten en RMA-diensten van derden in de Benelux en Duitsland.

Met meer dan 15 jaar ervaring biedt het Duitse kantoor een uitstekende service in de distributieketen van de grootste fabrikanten ter wereld.

Comtek Bedrijvenkaart Web

Deze website maakt gebruik van cookies

Meer info Sluiten