Nortel Meridian Repairs

De Nortel Meridian 1 werd voor het eerst geïntroduceerd in 1976, een van de eerste volledig digitale PBX's in de branche. Wereldwijd zijn er meer dan 43 miljoen gebruikers van Nortel Meridian 1.

Comtek repareert het complete assortiment Nortel Meridian-producten. Al onze Nortel Telecoms-reparatieteamleden zijn voormalige Nortel-medewerkers van het hoogste niveau. Comtek's kennis van de installatie, inbedrijfstelling, onderhoud en reparatie van Nortel Meridian-producten is onovertroffen in de reparatie-industrie. We zijn bekend met het complete assortiment Meridian-producten en beschikken over testinstallaties voor alle Nortel Meridian-varianten. De Nortel Meridian-reparatieservice van Comtek zorgt ervoor dat uw Meridian-systemen onbeperkt blijven werken, waardoor u geld bespaart en het rendement op uw investering maximaliseert.

Naast het repareren van het Meridian-assortiment, repareren we ook alle hulp- en accessoireapparatuur die is aangesloten op het Nortel Meridan Option-productgamma. Deze producten zijn onder andere: audioconferentie-eenheden, digitale telefoons, IP-telefoons, Polycom-telefoons, Polycom Conferencing-eenheden en draadloze telefoons.

Nortel Meridian-functies

Meridian Option 11C Mini (60-128 lijnen)

Krachtige PBX met een kleine voetafdruk voor een aangesloten filiaal in een netwerk. Meridian-optie 11 Mini heeft alle functies van Meridian Option 11, in een kleiner chassis.

Meridian Option 11C (60-800 lijnen)

Op zichzelf staand of genetwerkt, met geavanceerde toepassingen zoals e-Mobility, unified messaging, ISDN-netwerken en callcenter-mogelijkheden.

Meridian 1 Option 61C (600-2000 lijnen)

Meridian-optie 61C is een carrier-grade platform dat spraak, VOIP, draadloze IP-gateways, Unified Messaging, callcentertoepassingen, ISDN, Q.Sig, VPN, pc-gebaseerd systeembeheer, externe oplossingen en multimediacommunicatie ondersteunt.

Meridian 1 Option 81C (200-16,000 lijnen)

Meridian 1 Option 81C-functies, een intern 622Mbps OC-12 schakelmateriaal en ondersteuning voor spraak-, digitale en IP-telefoons, traditionele en uniforme berichtenuitwisseling, IP-gateways, ISDN Q.Sig en VPN-toegang, call centers, pc-gebaseerd oproepbeheer, Draadloze communicatie, intelligente oplossingen op afstand en multimedia-ondersteuning.

Nortel Meridian SL-100 (tot 30,000-regels)

Carrier-grade prestaties en betrouwbaarheid, gebaseerd op de op DMS-100 gebaseerde architectuur van Nortel Networks.

Meridian SL-1

De Meridian SL-1 was de eerste praktische, volledig digitale telefoonswitch voor de kleinere PBX-markt. Het werd voor het eerst geïntroduceerd in 1975 door Northern Telecom en werd later Nortel. Het Meridian SL-1-ontwerp werd later uitgebreid met producten van alle groottes, waaronder de high-end machine uit de DMS-serie.