+ 49 (0) 6105 303 9607 Ons Contacten Zoek Producten
Pagina selecteren

Honderden bedrijven in Noord-Wales werden tijdens de pandemie door vrijwilligers geholpen

6 mei 2021

HONDERDEN bedrijven werden dankzij vrijwilligers geholpen en gered tijdens de "hartverscheurende" moeilijkheden van de pandemie.

De leider rapporteerde in april 2020 hoe Deeside Business Forum (DBF) een bedrijfsadviesgroep oprichtte.

Het bestond uit experts uit veel verschillende vakgebieden die naar voren kwamen om hun begeleiding en expertise gratis aan te bieden aan worstelende bedrijven.

Askar Sheibani, algemeen directeur en CEO van Comtek Network Systems en voorzitter van Deeside Business Forum (DBF), beloofde alles te doen wat hij kon om worstelende bedrijven te helpen de storm te doorstaan.

Iets meer dan een jaar later terugkijkend, zei hij dat het initiatief een groot succes was en een opname van ongeveer 300 zag.

Hij zei: “Het waren voornamelijk bedrijven uit Noordoost-Wales, maar we hadden er wel een paar uit Noordwest-Wales, tot aan Anglesey.

“Er waren voornamelijk middelgrote en microbedrijven - de grotere waren terughoudend om naar voren te komen.

“Sommige van de moeilijkheden die ze hadden, waren hartverscheurend. “We hebben allemaal als gemeenschap samengewerkt en ik ben erg trots dat DBF hen heeft kunnen redden en helpen. “Dit bracht iedereen bij elkaar en dat was een mooi ding om uit de pandemie te komen.

“Ik denk dat ons bedrijfsleven heel gul is geweest in het helpen van anderen.

'En ik moet Flintshire Council prijzen - ze hebben ook heel goed met ons samengewerkt en bedrijven ondersteund en geadviseerd.

"Ze zijn een geweldige partner geweest."

Deze website maakt gebruik van cookies

Meer info Sluiten