RMA-services van derden

Het grootste IT-reparatiecentrum van Europa

RMA-services van derdenWij zijn Europa's grootste multi-vendor IT-reparatiecentrum. Onze reparatiecentra in Engeland, Wales en Duitsland hebben met succes meer dan 2 miljoen IT-reparaties uitgevoerd.

Onze combinatie van ongeëvenaarde reparatie-ervaring en een beproefd RMA-logistieksysteem stelt ons in staat om onverslaanbare RMA- en reparatiediensten van derden te bieden die de algehele goodwill en loyaliteit aan uw merk zullen vergroten.

RMA-services van derden

Comtek is gespecialiseerd in de reparatie van complexe IT-hardware en is de logische keuze van fabrikanten voor RMA-, Reverse Logistics- en reparatiediensten van derden.

Onze ervaren RMA-medewerkers en beproefde logistieke systemen worden gebruikt door enkele van 's werelds grootste fabrikanten van IT-apparatuur.

Voordelen van uitbesteding van RMA- en reparatiediensten

Het hebben van uw eigen RMA-personeel, testingenieurs, reparatiediensten en magazijnfaciliteiten om de productgarantie en reparatiediensten van uw eigen organisatie te verwerken, kan duur zijn en een afleiding van de kernactiviteiten van uw bedrijf zijn. Met de externe RMA- en reparatieservice van Comtek kunnen fabrikanten en distributeurs zich concentreren op het verkopen en distribueren van producten, de activiteiten die ze het beste doen.

RMA en reparatieservices kunnen het beste worden uitgevoerd door externe specialisten die ervaring hebben met het testen, repareren en logistiek verwerken van IT-hardware.

RMA- en reparatiediensten op maat

De RMA-services van Comtek variëren van verificatie van garantiedekking en snelle productvervanging tot en met het testen en repareren van RMA-producten. Elke RMA-gebruiksovereenkomst van een derde partij is individueel afgestemd op de specifieke vereisten van de fabrikant. RMA-diensten worden aangeboden aan zowel fabrikanten als distributeurs.