Comtek Network Systems UK Ltd.

Groene marktfocus

 

Bij Comtek Network Systems zijn we van mening dat hardwarereparatie en renovatie de sleutel zijn tot een mooiere en groenere toekomst.

Leiderschap op weg naar duurzame telecommunicatie 

In een tijdperk waarin ecologische duurzaamheid voorop staat, loopt Comtek voorop bij het transformeren van de telecommunicatie-industrie door onze inzet voor groene marktinitiatieven. Als betrouwbare leider op dit gebied erkennen wij de cruciale rol die telecommunicatie speelt in zowel de mondiale connectiviteit als de impact op het milieu.

Bij Comtek, duurzaamheid is niet gewoon een modewoord -het een fundamenteel principe dat leidend is bij alles wat we doen. Wij geloven dat we, door milieuoverwegingen in onze activiteiten en diensten te integreren, een duurzamere toekomst voor toekomstige generaties kunnen creëren. Door ons groenemarktwerk in de telecommunicatie, wij zijn het industriële landschap opnieuw vormgeven en nieuwe normen stellen voor milieuverantwoordelijkheid.

Onze benadering van duurzaamheid omvat elk aspect van ons bedrijf, van productontwerp en productie tot dienstverlening en meer. wij zijn toegewijd aan het verkleinen van onze CO2-voetafdruk, het minimaliseren van elektronisch afval en het maximaliseren van de energie-efficiëntie in al onze activiteiten. Door leveraging hernieuwbare energiebronnen, het implementeren van milieuvriendelijke praktijken en het omarmen van de principes van de circulaire economie, wij zijn het goede voorbeeld geven en positieve veranderingen in de sector stimuleren.

Maar onze toewijding aan duurzaamheid niet stop daar. wij zijn ook gepassioneerd door het bevorderen van een cultuur van milieubewustzijn en verantwoordelijkheid binnen onze organisatie en daarbuiten. Door middel van onderwijs, belangenbehartiging en betrokkenheid van de gemeenschap, wij zijn waardoor onze medewerkers, partners en klanten zich bij ons kunnen aansluiten in onze missie om een ​​duurzamere wereld op te bouwen.

Terwijl sommigen oudere technologie als verouderd beschouwen, zien wij het als een kans – om afval te verminderen, hulpbronnen te behouden en de levenscyclus van essentiële apparatuur te verlengen. Het is tijd om je af te vragen: Is het meedogenloze streven naar het nieuwe de milieukosten waard?

Bij Comtek Network Systems zijn we van mening dat hardwarereparatie en renovatie de sleutel zijn tot een mooiere en groenere toekomst.

 

Waarom hebben we de groene markt nodig?

De groene markt wel absoluut nodig voor de telecommunicatie-industrie. Zowel vanuit milieuoogpunt als in de heel eenvoudig, praktisch gevoel van behoud van een netwerk.

ONDERSTEUNING VAN DE CIRCULAIRE ECONOMIE

De groene markt wel een geweldige manier ter ondersteuning van de circulaire economie, waardoor gebruikte items dat wel kunnen opnieuw binnenkomen de toeleveringsketen zodat anderen deze kunnen hergebruiken. Dit vermindert e-waste en vermindert de noodzaak om nieuwe producten te produceren, waarvan bekend is dat ze een enorme vraag stellen naar natuurlijke hulpbronnen en resulteren in een aanzienlijke ecologische voetafdruk.

BESCHIKBAARHEID VAN TELECOMHARDWARE

De groene markt is van cruciaal belang behoud van systemen die hebben behoefte aan vervangingen die ofwel zijn geweest gestaakt of in gevallen waarin er onderdelen aanwezig zijn moeilijk te vinden. Het wordt vooral waardevol als de oorspronkelijke fabrikant niet langer actief is. Het is ook een belangrijke hulpbron wanneer bestanddeel mislukkingen ontstaan ​​omdat het vaak sneller om een ​​onderdeel te vervangen dan om het te repareren (hoewel wij hebben kreeg specialist expertise ook op dit gebied).

KOSTENBESPARINGEN

Onze hardware op de groene markt kost doorgaans tot 90% minder dan de OEM-catalogusprijs, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Elk item dat we doorverkopen, doorloopt onze strenge controles renovatie proces om de werkende staat te herstellen en er mooi uit te laten zien zo goed als nieuw. Soms het geheel nieuw in doos, gewoon pre-owned.

INKOMSTEN GENEREREN

By deelnemende in activa herstel, kunt u uw verouderde, oude of verlaten uitrusting omzetten in waardevolle bezittingen in plaats van ze stof te laten verzamelen en ruimte in beslag te laten nemen. Dit zorgt voor een stroom producten naar de groene markt en zorgt ervoor dat deze apparaten niet langer onnodige energie- en klimaatbeheersingsbronnen verbruiken, wat bijdraagt ​​aan de algehele energie-efficiëntie en duurzaamheid.

Ga met ons mee en geef leiding aan een verschuiving naar een groenere, meer doordachte toekomst. Het gaat niet alleen om het redden van de planeet; het gaat over het transformeren van onze benadering van technologie en consumptie. 🌍🔧

Onze locaties

Kies Comtek voor uw reparatie-, ondersteunings- en gereviseerde hardwarebehoeften om te profiteren van uitzonderlijke service en een langere levensduur van het product.

Bezoek ons ​​vandaag nog en ontdek ons ​​uitgebreide assortiment gerepareerde en geleverde apparatuur van gerenommeerde merken als Cisco, Ciena, Nortel, Juniper, Arista, HPE, Infinera, ADVA en meer.

VK - DEESIDE

Comtek Network Systems (VK) Ltd.

Eenheid 108 Tenth Avenue

Industrieterrein Deeside (Zone 3)

Deeside CH5 2UA

IK - BELFAST

Comtek Network Systems (VK) Ltd.

Heronstraat 19

Belfast BT3 9LE

VS - PLEASANTON

Comtek-netwerksystemen (VS)

Serpentinelaan 1040

Suite 207

Pleasanton, CA 94566

EU-FRANKFURT

Comtek Network Systems GmbH

Nordendstraße 2

64546 Mörfelden-Walldorf

Duitsland

Neem contact met ons op

Sluit u bij ons aan bij de mondiale inspanningen voor koolstofreductie en een duurzamere toekomst. Ons team neemt binnenkort contact met u op!

  Uw voornaam (verplicht)

  Uw achternaam (verplicht)

  Uw bedrijfsnaam (indien van toepassing)

  Je e-mail (verplicht)

  Whatsapp nummer

  Type citaat

  Uw bericht (verplicht)

  Wilt u zich aanmelden voor marketing-e-mails van The Comtek Group?

  Door een offerteaanvraag in te dienen, gaat u akkoord met de voorwaarden van onze Privacybeleid.

  Comtek Magnetron Reparaties

  Wat is onze missie?

  Een duurzame en milieuvriendelijke bedrijfsaankoopcultuur promoten door onze klanten aan te moedigen om opgeknapte apparatuur te beschouwen als een effectieve alternatieve zakelijke oplossing voor nieuwe vervanging.

  Kleine veranderingen, grote impact voor het milieu.

  Comtek Magnetron Reparaties

  Carrières bij Comtek

  Op zoek naar een nieuwe werkplek? Kom eens kijken bij onze beschikbare vacatures hier.

  Aanvragers Dan moet je voorleggen een CV en een sollicitatiebrief.