Comtek Network Systems UK Ltd.

Circulaire economie

Bij Comtek, wij zijn het voortouw nemen bij het revolutioneren van de netwerkapparatuurindustrie via onze leveringsdiensten in de circulaire economie. Onze missie is om de manier waarop bedrijven netwerkinfrastructuur benaderen te transformeren door duurzame oplossingen aan te bieden die afval verminderen, de impact op het milieu minimaliseren en de efficiëntie van hulpbronnen bevorderen. 

Onze aanpak van de circulaire economie

Wij geloven in de kracht van de circulaire economie om positieve verandering te bewerkstelligen en een duurzamere toekomst te creëren. Via onze innovatieve leveringsdiensten die zich richten op hoogwaardige refurbished apparatuur, helpen we bedrijven de levenscyclus van hun netwerkapparatuur te verlengen, waardoor producten en materialen zo lang mogelijk in gebruik blijven.

Comtek staat bekend als specialist in het sourcen, opknappen en doorverkopen van hoogwaardige netwerkapparatuur van toonaangevende fabrikanten. Onze zorgvuldig samengestelde inventaris omvat een breed scala aan switches, routers, servers en meer, allemaal gerenoveerd tot zo goed als nieuw. Met een grote eigen engineering team wij verzekeren onze klanten dat alles wat we leveren, is getest volgens de hoogste kwaliteit en wordt ondersteund door een garantie.

Naast renovatie bieden wij uitgebreide herstel- en recyclingdiensten voor afgedankte netwerkapparatuur. Door op een verantwoorde manier de verwijdering van verouderde hardware te beheren, helpen we bedrijven elektronisch afval te verminderen, te voldoen aan de AEEA-verplichtingen en de terugwinning van hulpbronnen te maximaliseren.

Comtek werkt samen met fabrikanten van netwerkapparatuur, data centraen bedrijven van elke omvang om gesloten toeleveringsketens te creëren die prioriteit geven aan duurzaamheid en efficiënt gebruik van hulpbronnen. Door strategische partnerschappen en innovatieve oplossingen, wij zijn het stimuleren van de transitie naar een volledig circulaire economie in de netwerkindustrie.

Waarom is een circulaire economie belangrijk?

De wereldeconomie is lange tijd ‘lineair’ geweest. Dat betekent eenvoudigweg dat we grondstoffen gebruiken, er een product van maken en ze via traditionele methoden zoals storten of verbranden afvoeren. Deze take-make-waste-economie ondermijnt natuurlijke hulpbronnen, bedreigt het voortbestaan ​​van soorten, vult bodem en water met gifstoffen en verwarmt de aarde op gevaarlijke wijze.

Terwijl de wereldbevolking is gegroeid, zijn landen dat ook geworden geïdentificeerd de negatieve gevolgen voor het milieu van een aanpak voor eenmalig gebruik. De vraag naar natuurlijke hulpbronnen is toegenomen en de concurrentie om zeldzame mineralen is toegenomen. Dit heeft ertoe geleid dat het lineaire proces achterhaald is en een transitie naar de circulaire economie een noodzaak is geworden.

Uiteindelijk is de Circulaire economie is niet louter een concept. Het is gebeurt al en het is zakelijk gezien verstandig. Een meer circulaire economie creëert niet alleen nieuwe kansen voor groei, maar zorgt ook voor minder afval, zorgt voor een grotere productiviteit van hulpbronnen, zorgt voor een meer concurrerende economie en helpt de milieueffecten van productie en consumptie te verminderen.

Laten we samenwerken om de klimaatverandering te bestrijden door bewuste keuzes te maken die onze planeet ten goede komen door middel van reparatie en renovatie! Maak de duurzame keuze.

Onze locaties

Kies Comtek voor uw reparatie-, ondersteunings- en gereviseerde hardwarebehoeften om te profiteren van uitzonderlijke service en een langere levensduur van het product.

Bezoek ons ​​vandaag nog en ontdek ons ​​uitgebreide assortiment gerepareerde en geleverde apparatuur van gerenommeerde merken als Cisco, Ciena, Nortel, Juniper, Arista, HPE, Infinera, ADVA en meer.

VK - DEESIDE

Comtek Network Systems (VK) Ltd.

Eenheid 108 Tenth Avenue

Industrieterrein Deeside (Zone 3)

Deeside CH5 2UA

IK - BELFAST

Comtek Network Systems (VK) Ltd.

Heronstraat 19

Belfast BT3 9LE

VS - PLEASANTON

Comtek-netwerksystemen (VS)

Serpentinelaan 1040

Suite 207

Pleasanton, CA 94566

EU-FRANKFURT

Comtek Network Systems GmbH

Nordendstraße 2

64546 Mörfelden-Walldorf

Duitsland

Neem contact met ons op

Sluit u bij ons aan bij de mondiale inspanningen voor koolstofreductie en een duurzamere toekomst. Ons team neemt binnenkort contact met u op!

  Uw voornaam (verplicht)

  Uw achternaam (verplicht)

  Uw bedrijfsnaam (indien van toepassing)

  Je e-mail (verplicht)

  Whatsapp nummer

  Type citaat

  Uw bericht (verplicht)

  Wilt u zich aanmelden voor marketing-e-mails van The Comtek Group?

  Door een offerteaanvraag in te dienen, gaat u akkoord met de voorwaarden van onze Privacybeleid.

  Comtek Magnetron Reparaties

  Wat is onze missie?

  Een duurzame en milieuvriendelijke bedrijfsaankoopcultuur promoten door onze klanten aan te moedigen om opgeknapte apparatuur te beschouwen als een effectieve alternatieve zakelijke oplossing voor nieuwe vervanging.

  Kleine veranderingen, grote impact voor het milieu.

  Comtek Magnetron Reparaties

  Carrières bij Comtek

  Op zoek naar een nieuwe werkplek? Kom eens kijken bij onze beschikbare vacatures hier.

  Aanvragers Dan moet je voorleggen een CV en een sollicitatiebrief.