Comtek Network Systems UK Ltd.

Hardware Repair Services

We zijn trots op onze innovatieve aanpak en ongeëvenaarde reparatie-expertise in netwerk- en telecomsystemen. Wij repareren hardware tot op bestuursniveau en geloven dat onze belofte aan duurzaamheid wordt weerspiegeld in onze toewijding aan hardwarereparatie.

Comtek toegevoegde waarde

Comtek is Europa's toonaangevende reparatieservice voor IT-hardware, Met a wereldwijd netwerk of offices gelegen in het Verenigd Koninkrijk, EU en wij. Wij voeren een breed scala aan multi-vendor, Stroomvoorziening, Netwerk, Datacommunicatie en Telecom reparaties voor onze wereldwijde klant baseren.

REPARATIESERVICE BIJ MEERDERE VERKOPERS

Comtek voert bijna al zijn reparatiediensten in eigen huis uit, met onze ongeëvenaarde ervaring en door de leverancier gecertificeerde technici die ons in staat stellen uw hardware snel en betrouwbaar te diagnosticeren en te repareren, de eerste keer, helemaal tot op componentniveau.

SNELLE REPARATIE

Onze ISO9001/ISO4001-gecertificeerde aanpak van meerdere leveranciers betekent dat u een uitzonderlijk serviceniveau zult ervaren van onze toegewijde, OEM-opgeleide technici die onderworpen zijn aan strenge CPD en zijn uitgerust met de nieuwste reparatietechnologieën.

TECHNIEK OP COMPONENTNIVEAU

Naast het optimaliseren van de uptime van apparatuur kunnen onze technici de levensduur verlengen van apparatuur met de markering EOL of zelfs als de ondersteuning is ingetrokken door de fabrikant van de originele apparatuur.

Met uitgebreide kapitaalmiddelen kan ons interne team garanderen dat uw apparatuur veilig en effectief presteert, ook na de aanbevolen levensduur.

 

Soorten hardware die we repareren

TELECOM

Repareren van telecomapparatuur van meerdere leveranciers, digitale servers, basisstations, magnetronapparatuur, GSM-apparaten, randapparatuur en meer.

lees meer

DATAOVERDRACHT

Ontdek optische netwerk- en datatransmissiereparaties voor PDH, SDH DWDM en OTN van enkele van de toonaangevende fabrikanten zoals Cisco, Nokia, Ericsson en meer.

lees meer

CAMERA / VISUEEL

Reparaties buiten garantie voor IP-bewakingscamera's van alle soorten en standaarden, populaire modellen zoals Axis en Pelco door gecertificeerde ingenieurs.

lees meer

OUDE APPARATUUR

Experts in verouderde reparaties met een enorm scala aan referentieapparatuur en expertise om zelfs de oudste producten te ondersteunen. Productspecialisten van Nortel.

lees meer

NETWERKEN

Repareren van telecomapparatuur van meerdere leveranciers, digitale servers, basisstations, magnetronapparatuur, randapparatuur en meer.

lees meer

VOEDING / PSU

Onderhoud uw bedrijfskritische omgevingen met reparaties aan enkelfasige, driefasige, in een rack gemonteerde, standalone en modulaire voedingsapparaten.

lees meer

DIGITALE HANDTEKENING

Infrastructuurprojecten van elke omvang, we repareren talloze onderdelen van snelwegapparatuur, zoals slimme bewegwijzering op snelwegen, met behulp van onze op maat gemaakte testbanken ter plaatse.

lees meer

Onze hardwarereparatielijst

ADC  Chipcom  HP  Paradyne 
Alcatel  Cisco  IBM  Perle 
Altded Telesyn  Compaq  Juniper  Proteon 
Bijlage  Controlware  LANNET  Racal 
Opstijgen  Cray  Lucent  Retix 
Ascom  Dowty-Case  Madge  Timeplex 
Avaya  Emulex  Marconi  Overgang 
As  Enterasys  MGE  UB-netwerken 
Baai  Extreme Networks  Micom  Ungerman Bass 
Brocade  Fivemere  Motorola  USR 
BT  Fore Systems  Newbridge  Xylogics 
Cabletron  Foundry Networks  Nokia  & meer 

Wij doen graag een stapje extra voor u!

Naast de lopende reparatie zijn we er trots op dat we ons aanbod kunnen uitbreiden met een aantal preventieve acties. Bekijk enkele manieren waarop onze klanten van ons afhankelijk zijn om verder te gaan dan alleen reparatie.

PROACTIEVE COMPONENTVERVANGING

Hier vervangen we componenten op het bord waarvan bekend is dat ze in de loop van de tijd defect kunnen raken. Deze proactieve actie kan de behoefte aan onderhoudstrucks verminderen, wat de netwerkgezondheid, de abonneetevredenheid en de economische prestaties aanzienlijk kan verbeteren.

ACHTERAF INGEBOUWDE WIJZIGINGEN

In andere gevallen. we kunnen de operator helpen door achteraf aangebrachte aanpassingen door te voeren om hardnekkige defecten te verhelpen die worden veroorzaakt door het binnendringen van water of ongedierte in de apparatuur. Vertrouw op onze meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van kwaliteitsreparatie en renovatie!

VOORAFGAANDE VERVANGINGSSERVICE

Ontvang vervangende producten zonder te wachten tot wij de defecte artikelen ter reparatie ontvangen. Combineer uw reparatie met inventarisatie en dimensionering van het storingspercentage of ga voor een directe, geavanceerde vervangingsruil uit voorraad. De keuze is aan jou!

Kiezen voor repareren en onderhouden in plaats van vervangen is niet alleen een milieuvriendelijke keuze; het is een engagement voor een groenere toekomst. Kies Comtek Network Systems voor een duurzame toekomst!

Onze locaties

Kies Comtek voor uw reparatie-, ondersteunings- en gereviseerde hardwarebehoeften om te profiteren van uitzonderlijke service en een langere levensduur van het product.

Bezoek ons ​​vandaag nog en ontdek ons ​​uitgebreide assortiment gerepareerde en geleverde apparatuur van gerenommeerde merken als Cisco, Ciena, Nortel, Juniper, Arista, HPE, Infinera, ADVA en meer.

VK - DEESIDE

Comtek Network Systems (VK) Ltd.

Eenheid 108 Tenth Avenue

Industrieterrein Deeside (Zone 3)

Deeside CH5 2UA

IK - BELFAST

Comtek Network Systems (VK) Ltd.

Heronstraat 19

Belfast BT3 9LE

VS - PLEASANTON

Comtek-netwerksystemen (VS)

Serpentinelaan 1040

Suite 207

Pleasanton, CA 94566

EU-FRANKFURT

Comtek Network Systems GmbH

Nordendstraße 2

64546 Mörfelden-Walldorf

Duitsland

Neem contact met ons op

Sluit u bij ons aan bij de mondiale inspanningen voor koolstofreductie en een duurzamere toekomst. Ons team neemt binnenkort contact met u op!

  Uw voornaam (verplicht)

  Uw achternaam (verplicht)

  Uw bedrijfsnaam (indien van toepassing)

  Je e-mail (verplicht)

  Whatsapp nummer

  Type citaat

  Uw bericht (verplicht)

  Wilt u zich aanmelden voor marketing-e-mails van The Comtek Group?

  Door een offerteaanvraag in te dienen, gaat u akkoord met de voorwaarden van onze Privacybeleid.

  Comtek Magnetron Reparaties

  Wat is onze missie?

  Een duurzame en milieuvriendelijke bedrijfsaankoopcultuur promoten door onze klanten aan te moedigen om opgeknapte apparatuur te beschouwen als een effectieve alternatieve zakelijke oplossing voor nieuwe vervanging.

  Kleine veranderingen, grote impact voor het milieu.

  Comtek Magnetron Reparaties

  Carrières bij Comtek

  Op zoek naar een nieuwe werkplek? Kom eens kijken bij onze beschikbare vacatures hier.

  Aanvragers Dan moet je voorleggen een CV en een sollicitatiebrief.