Comtek CEO Askar Sheibani staat in Connected Britain's Top 100 Influencers van 2021

Juli 9, 2021

CEO Comtek Network Systems UK Ltd en voorzitter, UKFCF

We willen onze CEO Askar Sheibani feliciteren met zijn vermelding in Connected Britain's Top 100 Influencers van 2021, als erkenning voor zijn rol in de telecomindustrie en zijn talrijke inspanningen om de digitale connectiviteit binnen het VK te verbeteren.

Via Comtek heeft Askar een van de snelst groeiende IT- en telecomreparatieservices van meerdere leveranciers in het VK opgebouwd, die zich inzet voor het verlengen van de levensduur van verouderde IT- en telecomapparatuur - ongeacht de leeftijd of fabrikant. Haar pan-Europese klanten helpen om onnodig afval te verminderen en de impact van IT-afval op het milieu te minimaliseren op een praktische en kosteneffectieve manier, door een reeks van zowel huidige als oudere datanetwerk- en telecomhardware te repareren en op te knappen.

Askar heeft niet alleen zijn talent geleend om een ​​internationaal bedrijf op te bouwen, maar vindt ook tijd om campagne te voeren voor zijn talrijke interesses. Met name zijn werk bij de oprichting van het UK Fiber Connectivity Forum in 2017, een vereniging van organisaties en individuen die zich inzetten om samen te werken om de Britse regering te ondersteunen en te adviseren bij het leveren van beleid dat een vruchtbare omgeving zal creëren voor de snelle groei van de digitale economie van het VK.

Via Comtek, UKFCF en andere bijdragen heeft Askar zichzelf gepositioneerd als een leidende figuur in de Britse telecomindustrie. Goed gedaan Askar, we kijken uit naar wat u, Comtek en de UKFCF in de toekomst kunnen bereiken.