Comtek Network Systems UK Ltd.

Onze accreditaties en onderscheidingen

We houden ons aan alle noodzakelijke gezondheids- en veiligheidsnormen en regelmatige training van ons personeel, maar we beschikken ook over internationaal erkende accreditaties voor ons reparatieproces.

Toewijding aan kwaliteit, duurzaamheid en vooruitgang

Onze bedrijfsbrede accreditaties bieden ons een raamwerk dat voortkomt uit het topmanagement en door het hele bedrijf stroomt. We hebben een sterke focus op kwaliteit en milieuprestaties en deze accreditaties helpen ons deze normen te handhaven.

Naast onze branchegerichte onderscheidingen zijn we ook erkend voor onze onderscheidingen op het gebied van werkgelegenheid en opleiding. Comtek gelooft sterk in het investeren in anderen en heeft een langdurige relatie met Glyndwr University, die stagetrajecten in de sector aanbiedt.

ISO 9001 GECERTIFICEERD

ISO 9001 biedt een raamwerk en een reeks principes die zorgen voor een grondig en gecontroleerd beheer van ons reparatieproces om klanten en andere belanghebbenden consequent tevreden te stellen. Simpel gezegd biedt het de basis voor effectieve processen en effectieve mensen om keer op keer een effectieve reparatieservice te leveren.

ISO 14001 GECERTIFICEERD

ISO 14001 is de belangrijkste managementsysteemnorm die de eisen specificeert voor het formuleren en onderhouden van een milieumanagementsysteem. Dit helpt bij het beheersen van onze milieuaspecten, het verminderen van de impact en het garanderen van naleving van de wetgeving.

INVESTEERDERS IN MENSEN PRIJS

INVESTEERDERS IN MENSEN – Bronzen onderscheiding

Investors in People maakt sinds 1991 het werk beter voor organisaties over de hele wereld. Sindsdien hebben we in 66 landen gewerkt, waardoor het werk beter is geworden voor meer dan 11 miljoen mensen wereldwijd.

GROEIENDE BEDRIJFSPRIJZEN

GROEIENDE BEDRIJFSPRIJZEN – Lokale held

Sinds 1998 brengen de Growing Business Awards een aantal van de meest vooraanstaande ondernemers en snelgroeiende bedrijven van Groot-Brittannië samen en eren zij deze.

BEDRIJFSGROENE LEIDERPRIJZEN

BUSINESS GREEN LEADER AWARDS – Finalist

Sinds de lancering van BusinessGreen, meer dan 15 jaar geleden, is de missie van het merk grotendeels dezelfde gebleven. We willen groene bedrijven informeren, verbinden en inspireren, om zo de transitie naar een economie te versnellen die schoner, gezonder en welvarender is voor iedereen.

WERELDVERKOPERPRIJZEN

WORLD VENDOR AWARDS – Green Award-finalist

WORLD VENDOR AWARDS – Finalist van het Groene Technologie-initiatief

De enige onafhankelijke onderscheidingen die de prestaties van telecom-harware- en softwareleveranciers, OEM's en andere IT-bedrijven erkennen.

FLINTSHIRE BEDRIJFSPRIJZEN

FLINTSHIRE BUSINESS AWARDS – Milieuprijs

De Flintshire Business Awards zijn een gewilde onderscheiding voor prestaties, een ware bevestiging van succes in het bedrijfsleven, dat uitzonderlijke marketing- en PR-mogelijkheden biedt en uw geloofwaardigheid en reputatie in de ogen van uw collega's en uw klanten vergroot.

DAGELIJKSE POST-PRESTATIE WALES AWARDS

DAGELIJKSE POST-PRESTATIE WALES AWARDS - Green Award

DAILY POST ACHIEVEMENT WALES AWARDS – Exporteur van het jaar

De Daily Post Business Awards zijn de grootste, beste en langst bestaande zakelijke onderscheidingen in de regio met een lange geschiedenis in het erkennen en belonen van succesvolle bedrijven in alle sectoren.

SEMTA VAARDIGHEDEN PRIJZEN

SEMTA-PATHWAY NAAR LEERLOOPPRIJZEN – Beste bedrijf

Semta Apprenticeship Service plant en levert effectief op maat gemaakte stageprogramma's voor bedrijven van elke omvang, en werkt als een integraal onderdeel van het werkgeversteam om het traject van de leerling te ondersteunen of te beheren, vanaf het begin van de stage tot aan de voltooiing.

IWA / WESTERN MAIL BUSINESS PRIJZEN

IWA / WESTERN MAIL BUSINESS AWARDS – Bedrijf van het jaar

De IWA / Western Mail Business Awards zijn in samenwerking met PwC gelanceerd om de allerbesten in het bedrijfsleven in Wales te eren en te erkennen.

TOEKOMSTIGE PRODUCTIEPRIJZEN

EEF FUTURE MANUFACTURING GREEN AND GROWTH AWARD – Tweede plaats

De jaarlijkse prijzen vieren uitmuntende productie en zijn een krachtige manier om het profiel van een bedrijf te vergroten en de trots en het moreel van het team te vergroten.

 

ANDERE ONTVANGEN PRIJZEN

SNELLE GROEI BUSINESS AWARDS – Groene onderneming van het jaar

GREEN IT AWARDS – Finalist

Enkele fabrikanten waarmee wij samenwerken:

Onze locaties

Kies Comtek voor uw reparatie-, ondersteunings- en gereviseerde hardwarebehoeften om te profiteren van uitzonderlijke service en een langere levensduur van het product.

Bezoek ons ​​vandaag nog en ontdek ons ​​uitgebreide assortiment gerepareerde en geleverde apparatuur van gerenommeerde merken als Cisco, Ciena, Nortel, Juniper, Arista, HPE, Infinera, ADVA en meer.

VK - DEESIDE

Comtek Network Systems (VK) Ltd.

Eenheid 108 Tenth Avenue

Industrieterrein Deeside (Zone 3)

Deeside CH5 2UA

IK - BELFAST

Comtek Network Systems (VK) Ltd.

Heronstraat 19

Belfast BT3 9LE

VS - PLEASANTON

Comtek-netwerksystemen (VS)

Serpentinelaan 1040

Suite 207

Pleasanton, CA 94566

EU-FRANKFURT

Comtek Network Systems GmbH

Nordendstraße 2

64546 Mörfelden-Walldorf

Duitsland

Neem contact met ons op

Sluit u bij ons aan bij de mondiale inspanningen voor koolstofreductie en een duurzamere toekomst. Ons team neemt binnenkort contact met u op!

  Uw voornaam (verplicht)

  Uw achternaam (verplicht)

  Uw bedrijfsnaam (indien van toepassing)

  Je e-mail (verplicht)

  Whatsapp nummer

  Type citaat

  Uw bericht (verplicht)

  Wilt u zich aanmelden voor marketing-e-mails van The Comtek Group?

  Door een offerteaanvraag in te dienen, gaat u akkoord met de voorwaarden van onze Privacybeleid.

  Comtek Magnetron Reparaties

  Wat is onze missie?

  Een duurzame en milieuvriendelijke bedrijfsaankoopcultuur promoten door onze klanten aan te moedigen om opgeknapte apparatuur te beschouwen als een effectieve alternatieve zakelijke oplossing voor nieuwe vervanging.

  Kleine veranderingen, grote impact voor het milieu.

  Comtek Magnetron Reparaties

  Carrières bij Comtek

  Op zoek naar een nieuwe werkplek? Kom eens kijken bij onze beschikbare vacatures hier.

  Aanvragers Dan moet je voorleggen een CV en een sollicitatiebrief.