+ 49 (0) 6105 303 9607 Contact Zoek Producten
Pagina selecteren

Operationeel verminderen Uitgaven

De steeds toenemende druk op operators om CATV-netwerkdiensten te behouden en tegelijkertijd de operationele kosten te verlagen, in combinatie met de weerstand van de OEM om reparatiediensten aan te bieden voor DOCSIS 2.0- en DOCSIS 3.0-apparatuur, kan netwerkproviders voor moeilijke beslissingen stellen. De OEM's proberen de operatoren te dwingen om nieuwe apparatuur aan te schaffen, en waar mogelijk, proberen ze te overtuigen hun netwerken te upgraden naar DOCSIS 3.1.

Het is niet in het belang van de fabrikant om oudere technologieën voor klanten te repareren. Terwijl de discussie gaande is tussen de voordelen van DOCSIS 3.1 of FTTH-migratie, moeten operators hun bestaande netwerkinfrastructuren behouden en uitbreiden.

Comtek is een gespecialiseerde elektronische reparatieorganisatie en heeft veel ervaring met het repareren van CATV HFC / RF-apparatuur, in samenwerking met enkele van Europa's grootste operators. Het repareren van apparatuur kost een fractie van het vervangen door nieuw, het is groener, beter voor het milieu en kan de operationele kosten aanzienlijk verlagen, waardoor organisaties hun activa kunnen uitputten en een maximaal rendement op hun investering kunnen behalen.

Expert Help, Advies of Zitate

  Naam/Bedrijf

  E-mailadres/contactpersoon

  Bericht

  Door een vraagverzoek in te dienen, accepteert u de voorwaarden van onze Privacybeleid.

  Deze website maakt gebruik van cookies

  Meer info Sluiten